Preview Mode Links will not work in preview mode

Teknisk sett

Mar 28, 2019

11 000 nordmenn har stilt seg på listen for å kjøpe elbilen Byton. De må holde ut et par år til. Men allerede i år skal de første kineserne få tilgang til bilen, som er et resultat av at topper i den europeiske bilindustrien har invitert topper fra amerikansk IT-industri for å bygge den ultimate bilen. Ikke...


Mar 21, 2019

Om det er hestehoven eller "Sjøen for alle" som er det første vårtegnet skal være usagt. Men når de store hallene på Lillestrøm fylles av lekre kreasjoner beregnet på det våte element, våkner i hvert fall vårfølelsene.

Men hva er egentlig årets trender innen fritidsbåt og motor? Og hvordan står det til...


Mar 14, 2019

Få har opplevd utviklingen av moderne telekommunikasjon som tidligere Telenorsjef Jon Fredrik Baksaas. Han overtok etter legendariske Tormod Hermansen, og forvaltet arven fra ham svært godt. Under Baksaas vokste selskapet til en internasjonal gigant som har skapt store verdier for hovedeieren - den norsk stat.

I over...


Mar 8, 2019

Teknisk Sett markerer 8. mars med en spesial for dagen.

Marie Louise Sunde og Isabelle Ringnes lanserte denne uken boken «Hvem spanderer – Fordommer du ikke visste du hadde».

TUs Jan M. Moberg har tatt en prat med Sunde om boken og de (innimellom) sensasjonelle funnene og opplevelsene som kommer frem i boken.

Marie...


Mar 7, 2019

Selv ikke miljøvernminister Ola Elvestuen er sikker på om klimamålene FNs klimapanel har satt kan nås. Men det betyr ikke at vi like godt kan gi opp. Han mener vi må intensivere innsatsen, og peker ut syv områder han tror vil hjelpe oss til å få kontroll med den globale oppvarmingen.

I dag er vi på besøk hos...