Preview Mode Links will not work in preview mode

Teknisk sett

Oct 25, 2018

De neste episodene av Teknisk Sett skal handle om havet og havrommet, et område TU nå satser enda mer på med lanseringen av TU Maritim. Ukens gjest er TUs skipsekspert Tore Stensvold, som helt innledningsvis kan fortelle hva som er forskjellen på et skip og en båt!
 
I denne episoden ser vi blant annet på norsk...


Oct 18, 2018

Podcasten Teknisk Sett sender herved sin episode nummer 150! Vi feirer snart tre års nerding med en liten skål, og viser også hele jubileumsepisoden på video på TU.no. 

Dagens episode har mange temaer - et av dem er klimaendringene. Selv om Odd Richard er teknologioptimist, er han bekymret for tempoet i...


Oct 11, 2018

Avtroppende generalsekretær i Tekna, Ivar Horneland Kristensen, er nå blitt administrerende direktør i Virke. Det betyr også at han ikke lenger er styreformann i Teknisk Ukeblad Media. Vi ønsker Ivar lykke til i den nye jobben, og benytter anledningen til å snakke om hans erfaringer i rollen han forlater.
 
Det...


Oct 4, 2018

 

Benedicte Schilbred Fasmer er konserndirektør for bedriftskundene til DNB. Hun stiller opp på Teknisk Sett fra DNB NXT i Ålesund, ett av 19 arrangementer der gründere, større bedrifter og investorer møtes for å kanskje jobbe sammen.

DNB oppfatter det som en samfunnsoppgave å hjelpe gründerne, samtidig som de...