Preview Mode Links will not work in preview mode

Teknisk sett

Dec 27, 2018

Den skal finnes rundt 17 000 installasjoner med opplysninger om det norske folks helse omkring. Det er hverken effektivt eller sikkert, og det gjør at de som trenger opplysninger ikke alltid får tak i dem.

Løsningen er nettskyen, som på så mange andre områder. Ved å flytte mest mulig over på skytjenester, kan...


Dec 20, 2018

Salg av strøm har vært avregulert i veldig mange år. Like lenge har vi blitt lovet enorme besparelser om vi bare bytter selskap. Men så mye nytenking annet enn pris har det vært tynt med. Helt til nå.

Tibber har tenkt nytt. De selger strøm, men de tilbyr også kundene direkte besparelser. De har bygget en...


Dec 18, 2018

I dag snakker vi med samferdselsminister Jon Georg Dale. Mannen som er ansvarlig for veier, skinner, flyplasser og alt det andre som gjør at vi kan omgås fysisk. Kanskje enda viktigere er rollen som minister for telekommunikasjon. Det er mye vi lurer på når vi får slippe til på ministerens kontor.


Dec 13, 2018

Preben Strøm er fra Subsea Valley, det man gjerne kaller strekningen fra Lysaker til Kongsberg. Begrepet har sine røtter i oljeindustrien, men Preben Strøm mener det er på tide å utvide betydningen. Dette handler ikke bare om olje lenger. Store norske selskaper om Equinor og Aker Solutions kan veldig mye mer enn...


Dec 11, 2018

Jan og Odd Richard har tatt en titt på mulighetene som plassen under juletreet byr på. Hva ønsker de seg til jul?

Meningene er selvfølgelig delte om dette særdeles vitale spørsmålet, som årlig dukker opp etter at julematen er fortært.

Jan og Odd Richard har lagt hodene i bløt for å finne ut hva som bør ligge...