Preview Mode Links will not work in preview mode

Teknisk sett

Jan 28, 2016

8K er noe bullshit! Det mener i hvert fall Odd Richard Valmot i denne utgaven av Teknisk Sett. Her snakker vi om TV-teknologien, slik den har beveget seg fra digre PAL-bokser til 8K og HDR, med en rekke mellomstasjoner underveis. Og hvor mye båndbredde trenger du egentlig for å nyte godt av den nye teknologien?


Jan 21, 2016

Kampen er over, det er DAB+ som skal levere radio til det norske folk når FM-båndet slukker i 2017. Odd Richard Valmot og Jan Moberg har sett på hva dette innebærer, hvorfor vi bytter til DAB+, og litt om både frekvenser og den norske radiohistorien. Dessuten: Er det noen grunn til å vente med å kjøpe DAB-radio...


Jan 15, 2016

Er det på tide å bytte ut fossilbilen? Når alle bilene blir elektriske, burde vi satse på batterier eller hydrogen? Når kommer de selvkjørende bilene? Dette er noen av spørsmålene Odd Richard Valmot og Jan Moberg tar for seg i episode to av podcasten Teknisk sett.


Jan 7, 2016

Temaet i denne pilotsendingen er Internet of Things. Jan Moberg og Odd Richard Valmot diskuterer trendene og framtidsutsiktene.